Misiune si viziune

Misiunea echipei ARMOS SERVICES este asigurarea unui mediu de lucru sigur, sanatos si curat care sa reflecte respectul pentru munca si grija fata de oameni.

Viziune. Echipa ARMOS SERVICES si-a propus sa devina un furnizor de prima optiune pentru clientii industriali din mediul de afaceri romanesc.

Valorile care ne calauzesc in indeplinirea misiunii noastre

  • Seriozitatea: Solutiile propuse de echipa ARMOS respecta cu acuratete normele legate de securitatea si sanatatea in munca.
  • Flexibilitatea: Clientii nostrii lucreaza in domenii diverse de activitate, ca atare dezvoltarea unei solutii flexibile si adaptabile nevoilor lor este primul pas spre un parteneriat durabil.
  • Profesionalismul: Experienta si expertiza echipei ARMOS in domeniul echipamentelor de protectie ne recomanda ca un furnizor de prima optiune. Solutiile oferite de noi inseamna confortul si siguranta partenerilor nostrii.
  • Dinamismul : Suntem o echipa tanara si dinamica care se asigura ca promisiunea de valoare facuta clientilor nostrii este respectata.
  • Evolutia : Vrem ca oamenii sa poata tina pasul cu tehnologia iar echipamentele de protectie oferite de noi le ofera o cale sigura catre obtinerea performantelor in siguranta.

Principii

Orientarea catre client. Parteneriate. Grija fata de oameni.

Solutiile integrate oferite de echipa ARMOS sunt personalizate pe nevoia clientilor nostrii pentru a le satisface cele mai exigente cerinte, la standarde inalte de calitate.

Obiectivele clientilor nostrii cu privire la securitate si siguranta in munca sunt si obiectivele noastre. Actionam cu responsabilitate si grija fata de oameni si mediu creand astfel premisele unor parteneriate durabile si rezultate sustenabile.

Siguranta oamenilor este principala noastra preocupare. Solutiile si echipamentele promovate de echipa ARMOS sunt certificate conform normelor si standardelor internationale de sanatate si securitate in munca.

DESCOPERA PRODUSELE